Main Content

Play off súboje Tipsport Ligy sa presúvajú do Trenčína a Popradu!

štvrtok, 17. marec 2016 09:15 | Autor: Martin Gregor

Play off súboje Tipsport Ligy sa presúvajú do Trenčína a Popradu!
Play off súboje Tipsport Ligy sa presúvajú do Trenčína a Popradu! | zdroj: © TASR

Dôležité zápasy Tipsport Ligy sa dostávajú do ďalšej fázy a presúvajú sa na ľad tabuľkovo nižšie postavených súperov. Vo štvrtok sa predstaví Zvolen v Poprade a Banská Bystrica v Trenčíne.

Jediné mužstvo, ktoré si dokázalo odniesť zápasový triumf z ihriska súpera je trenčianska Dukla. Sledujte všetky zápasy play-off Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport!

Hokejisti HKM Zvolen vedú v sérii hranej na 4 víťazné stretnutia 2:0, ale Poprad ich prinútil mimoriadne trpieť. V druhom dueli sa zrodil po záverečnom klaksóne v rámci riadnej hracej doby nehokejový bezgólový výsledok. Priebeh stretnutia bol spočiatku opatrný, aby sa následne oba tímy predbiehali v nevyužívaní presilových hier. Už v 14. sekunde predĺženia strelil jediný gól stretnutia Kamil Brabenec a Popradčania si zo Zvolena odvážajú len dobrý pocit z usilovnej práce.

Stratég BetMan verí domácim a tomu, že Poprad v tomto súboji neprehrá. Tip na neprehru domácich s kurzom 1,50 má svoje reálne základy.

Avizovaná vyrovnanosť série medzi Baranmi a Vojakmi sa potvrdzuje. V poslednom súboji Trenčanom stačil na víťazstvo aj jediný gól z 34. minúty, ktorého autorom bol Jozef Švec. Duel bol charakteristický tlakom domácich, ale Trenčín veľmi dobre bránil a všetky svoje defenzívne povinnosti si plnil na výbornú. Rozohraná partia je otvorená a jej priebeh prinesie ešte mnoho zaujímavého.

Nadpolovičná väčšina - 62 % najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte vidí zápas medzi Banskobystričanmi a Duklou na remízu. 27 % preferuje výhru hostí a 11 % úspech Trenčína.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci zápasov play-off Tipsport Ligy v Tipsporte a sledujte ich všetky naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!