Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)

štvrtok, 17. marec 2016 10:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Stredopoliar Toni Kroos z Realu Madrid Má údajne ponuku na prestup do Arsenalu Londýn. (teamtalk.com)

REAL MADRID: Neapolský stredopoliar Jorginho je v hľadáčiku Arsenalu Londýn a Realu Madrid. V najbližších dňoch sa ukáže do ktorej ligy sa bude sťahovať. (goal.com)

FC BARCELONA:Adriano Correia si ešte pretiahne svoje pôsobenie v Barcelone. Katalánsky klub s brazílskym obrancom dnes predĺžil zmluvu do júna 2017. (tribalfootball.com)

FC BARCELONA: Kennedy zaznamenal prvý ligový gól za Chelsea,  a jeho výkony už vzbudzujú vo futbalovom svete záujem. Interes prejavila Barcelona. Tá podľa informácií zo Španielska 20-ročného útočníka pozorne sleduje. (mundodeportivo.com)

FC BARCELONA: Ak by brankár David de Gea odišiel z Manchestru United, tak ho chce anglický klub nahradiť Marc-André ter Stegenom z Barcelony. (dailymail.co.uk)

DEPORTIVO: Manuel Pablo možno už odohral svoj posledný zápas. 40-ročný obranca Deportiva La Coruňa si poranil stehenný sval a hrozí mu predčasný koniec sezóny, ktorá môže byť vzhľadom na vek posledná v jeho kariére. (football-espana.net)