Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)

piatok, 18. marec 2016 09:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Karim Benzema sa už zapojil do plného tréningu. Útočník Realu Madrid je v poriadku po svalovom zranení. (ibtimes.co.uk)

FC BARCELONA: FC Barcelona je ochotná predať do Manchestru United či Liverpoolu náhradného brankára Marc-André ter Stegen. (independent.co.uk)

FC BARCELONA:Rafinha dostal od lekárov zvolenie a môže sa tak vrátiť do prvého tímu Barcelony. Mladý záložník bol mimo hry pol roka. Zo zápasu na pôde AS Rím si odniesol pretrhnuté kolenné väzy. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Citeľnú stratu utrpelo Atlético Madrid. Obranca španielskeho klubu Diego Godín si počas duelu s PSV Eindhoven poranil stehenný sval a mimo hru bude tri týždne. (espnfc.com)

DEPORTIVO: Germán Lux spojil aj ďalšiu časť kariéry s Deportivom La Coruňa. Argentínsky brankár mal zmluvu len do konca sezóny, no s vedením španielskeho klubu sa dohodol na podmienkach nového kontraktu. (transfermarkt.de)

SPORTING GIJÓN: Sportingu Gijón v dueli s Atléticom Madrid nepomôže Álex Menéndez. Obranca španielskeho klubu má zranené koleno. (transfermarkt.com)