Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.)

sobota, 19. marec 2016 10:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID:Fernando Torres do konca sezóny hosťuje z AC Miláno v Atléticu Madrid a následne by sa mohol skúsený útočník sťahovať do Mexika. Podľa informácií zo Španielska má o jeho služby záujem Monterrey. (sillyseason.se)

ATLÉTICO MADRID: Islam Slimani má už dlhšiu dobu niekoľko anglických nápadníkov, ku ktorým sa teraz pridal aj jeden španielsky celok. O služby útočníka lisabonského Sportingu sa začalo usilovať Atlético Madrid. (fichajes.com)

REAL MADRID: Marco Asensio sa po tohtoročnej sezóne vráti z Espanyolu do Realu Madrid. Mladý záložník v katalánskom klube hosťuje a vedenie dúfalo v predĺženie spolupráce, no Biely balet s hráčom počíta a nemá v pláne ho zapožičať aj na ďalší rok. (transfermarkt.co.uk)

SEVILLA: Sevilla má podľa posledných správ záujem o Amadou Diawara. Defenzívny stredopoliar talianskej Bologne by mohol do Španielska  prísť ako náhrada za Éver Banegu. Avšak záujem o jeho služby má hneď niekoľko európskych veľkoklubov a prípadný odchod komplikuje aj zmluva s platnosťou až do roku 2020. (sevilla.eldesmarque.com)

CELTA VIGO: Brankár Celta Vigo Néstor Díaz si na začiatku sezóny pripísal prvý štart v drese Celta Vigo, ale odvtedy už nechytal. Na tom sa do konca prebiehajúceho ligového ročníka už nič nezmení , 23-ročný gólman si poranil rameno, pôjde na operáciu a sezóna pre neho predčasne skončila. (transfermarkt.co.uk)