Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)

nedeľa, 20. marec 2016 09:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Barcelona cestuje k zápasu španielskej ligy na pôdu Villarrealu bez Andrésa Iniestu. Stredopoliar katalánskeho klubu má drobné zdravotné problémy. (bleacherreport.com)

FC BARCELONA: Poriadne tučnú pokutu bude musieť zaplatiť barcelonský Neymar. Ten bol údajne federálnym súdom v Rio de Janeiro uznaný vinným z daňového úniku a celkom bude musieť splatiť 45,9 miliónov eur. (dailymail.co.uk)

REAL MADRID: Londýnska Chelsea sa dohovorila s Realom Madrid na predaji záložníka Edena Hazarda. K prestupu by malo dôjsť už teraz v lete. (independent.co.uk)

REAL MADRID: V nominácii Realu Madrid na zápas sa Sevillou je aj Karim Benzema. Francúzsky útočník je tak definitívne v poriadku po svalovom zranení. (espnfc.com)

VALENCIA: Valencia sa v zápase s Celta Vigo podľa všetkého bude musieť zaobísť bez Daniela Pareja. Španielsky záložník má problémy so stehenným svalom. (cllubvalenciacf)