Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.)

pondelok, 21. marec 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Žiaden futbalista z Veľkej Británie nestrelil v španielskej lige viac gólov ako Gareth Bale. Zásah proti Seville (3:0) mal číslo 43 a preskočil ním Garyho Linekera, ktorý na konci 80. rokov hrával za Barcelonu. (Daily Mail)

REAL MADRID: Koniec sezóny má priniesť odchod Toniho Kroosa do Premier League. Napriek tomu, že ide o stabilný článok zostavy, ponuky od Arsenalu a Manchestru United ho lákajú. (Eurosport)

REAL MADRID: Španielska tlač informuje, že Álvaro Morata príde z Juventusu naspäť do Realu už počas lete. Španiel má podľa Turínčanov hodnotu 30 miliónov eur, ale Real hodlá poslať opačným smerom Karima Benzemu. (Fichajes.com)

BARCELONA: Každá séria sa raz skončí a barcelonská šnúra 12 ligových víťazstiev bola prestrihnutá včera. Góly Ivana Rakitića a Neymara stačili len na remízu vo Villarreale 2:2. (Mirror)

VALENCIA: Oneskorene dorazí na anglický reprezentačný zraz Gary Neville. Jeho tím totiž prehral v lige tretí raz po sebe a Angličan chce byť pri dnešnom, zajtrajšom a stredajšom tréningu. (Daily Mail)

VALENCIA: Manchester United údajne zacielil pozornosť na portugalského záložníka Andrého Gomesa. Netopiere zatiaľ na správy nereagovali, no tohto hráča majú zaviazaného do leta 2020. (Goal)

BILBAO: Tri týždne bez futbalu má pred sebou Iker Muniain. Ofenzívny záložník má zranený stehenný sval a vrátiť by sa mal pred odvetou Európskej ligy proti Seville. (mundodeportivo)