Main Content

Ján Kozák: „Hološko u mňa skončil!“

pondelok, 21. marec 2016 16:12 | Autor: Filip Chudý

Ján Kozák: „Hološko u mňa skončil!“
Ján Kozák: „Hološko u mňa skončil!“ | zdroj: © TASR

Dnes sa zišla prvýkrát v tomto roku slovenská futbalová reprezentácia. No na zraz neprišiel z ťažko pochopiteľných príčin útočník Filip Hološko, k čomu reprezentačný tréner zaujal rázne stanovisko.

Slovenská futbalová reprezentácia sa v pondelok prvýkrát strela v tomto kalendárnom roku. Na zraz pozval Ján Kozák až 27 hráčov a hlásilo sa mu hlásilo zatiaľ 24 futbalistov. Marek Hamšík a Ján Ďurica sa pripoja k mužstvu na dnešnom podvečernom tréningu. No jeden hráč neprišiel, a to z ťažko pochopiteľných dôvodov.

Filip Hološko sa rozhodol uprednostniť klubový program v austrálskom FC Sydney a na zraz nepríde, pritom po zverejnení nominácie pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti fsagency.eu povedal: „Som veľmi rád, že som sa ocitol v úzkej nominácii reprezentačného trénera. Vždy bolo pre mňa cťou hrať za Slovensko, preto si návrat do reprezentácie veľmi cením. Urobím všetko pre to, aby som nesklamal dôveru trénerov, ktorí ma sledovali, a rovnako aj slovenských fanúšikov, na ktorých sa už teraz teším.“

Hološko síce tvrdil, že urobí všetko preto, aby nesklamal dôveru trénerov, no nevydržalo mu to ani týždeň. „Som prekvapený, nakoľko sa tešil na zraz. Mal všetko pripravené, čo sa týka leteniek. No asi po konzultácii s klubovým trénerom sa to zvrtlo iným smerom. Ja to rešpektujem, nikoho sem nasilu ťahať nebudeme. No tým pádom u mňa skončil,“ povedal rázne Ján Kozák.