Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)

utorok, 22. marec 2016 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Mimo zostavy by sa na istý čas mal dostať Sergio Busquets. Podľa prvých správ má zlomenú ruku a nie je ani na reprezentačnom zraze. (Sport-English.com)

ATLÉTICO MADRID: Post stopéra je u Los Colchoneros aktuálne veľkým problémom. K Diegovi Godinovi a Stefanovi Savićovi pribudol ďalší zranený. Josého Gimenéza na mesiac odpísal stehenný sval. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Albánsky obranca Elseid Hysaj zapadol do zostavy SSC Neapol, čo neušlo pozornosti ďalších klubov. 22-ročný futbalista je v hľadáčiku Atlética. (tuttomercatoweb)

SEVILLA: 136 štartov v doterajšej kariére zaknihoval Kévin Gameiro, no toto číslo už rapídne narásť nemusí. Do diania vstupuje čínsky tím Hebei Fortune. (Fichajes.net)

SEVILLA: Ofenzívny záložník Gaston Ramírez hosťuje zo Southamptonu v Middlesbrough a naspäť na juh Anglicka by sa už vrátiť nemusel. Lanária ho totiž Los Rojiblancos, ktorí by boli jeho prvým španielskym zamestnávateľom. (Fichajes.net)

ESPANYOL: Ľahšie svalové zranenie si na tréningu privodil Felipe Caicedo a najbližšie dni sa bude pripravovať len individuálne. Jeho štart v Málage to však ohroziť nemá. (AS.com)

GETAFE: Svoju budúcnosť bude v najbližších dňoch riešiť Pablo Sarabia. Ofenzívny stredopoliar je totiž zmluvou zaviazaný ešte na tri roky, ale veľký záujem o jeho služby má FC Valencia. (calciomercato)