Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.)

utorok, 22. marec 2016 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Nového muža do ofenzívy hľadá turínsky Juventus a vážnym kandidátom je Olivier Giroud. Francúz sa v tejto sezóne trafil už 12krát a po lete možno bude strieľať v Serie A. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Manchesterské derby nedohral Raheem Sterling ani Joe Hart. Mladý záložník má zranené trieslo, gólman natiahnuté lýtko a obaja budú absentovať 4 týždne. (ESPN)

LIVERPOOL: 20-ročný stopér Niklas Süle z Hoffenheimu je jedným z prestupových cieľov The Reds. Okrem neho sa šepká aj o posile do zálohy, ktorou by mohol byť Yaya Touré z Manchestru City. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Londýn by sa mohol stať novým domovom 22-ročného útočníka Jonathana Calleriho. Argentínčan aktuálne patrí uruguajskému Deportivu Maldonado. (Express)

LEICESTER CITY: Nová zmluva bude ponúknutá Wesovi Morganovi. Skúsený zadák je zaviazaný do leta 2017 a tento čas má byť predĺžený. (ESPN)

EVERTON: Krídelník Steven Pienaar odohral v tejto sezóne iba 3 ligové zápasy a pomýšľa na odchod. Do konca ligového ročníka by sa rád pobral niekam na hosťovanie. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Ofenzívny záložník Gaston Ramírez hosťuje v Middlesbrough a k Svätcom by sa už vrátiť nemusel. Lanári ho totiž Sevilla, ktorá by bola jeho prvým španielskym pôsobiskom. (Fichajes.net)

WEST HAM: Druholigový Bristol City má vo svojich radoch obrancu Adena Flinta, a ten zaujal Kladivárov. V Premier League by sa vďaka tomu mohol objavovať už od novej sezóny. (Skysports)

ASTON VILLA: Zmena trénera by mohla byť záležitosťou krátkeho času. Rémi Garde má svoje miesto veľmi neisté potom, ako jeho tím podľahol Swansea a na záchranu stráca 12 bodov. (Mirror)