Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)

streda, 23. marec 2016 10:05 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Viaceré médiá špekulujú o odchode Toniho Kroosa. Doteraz šlo najmä o záujem anglických klubov, no do hry sa dostal aj PSG, ktorý sa Nemca pokúsi uloviť. (Sports.Yahoo.com)

REAL MADRID: Pôsobenie Garetha Balea na Santiago Bernabéu trvá už tri roky a rokuje sa o predĺžení kontraktu. Walesan by sa mal zaviazať do leta 2021. (Independent)

REAL MADRID: 10 ligových gólov v minulej sezóne, 18 v tej aktuálnej. To je bilancia Romela Lukaka z Evertonu, na ktorého sa zameral Biely balet. Belgičanov prestup by sa mohol stať letnou prestupovou bombou. (Metro)

BARCELONA: Zranenie lýtka Ivana Rakitića bude znamenať absenciu v reprezentačných zápasoch Chorvátska s Izraelom a Maďarskom. Závažnosť tohto zranenia však ostala neprezradená. (Goal)

BARCELONA: Španielsku reprezentáciu čakajú duely s Talianskom a Rumunskom. Tie vynechá Sergio Busquets, ktorý má zlomený prst na ruke. Z aprílivého El Clásica ho to však neodpíše. (ESPN)

VALENCIA: 2. apríla, teda hneď po reprezentačnej prestávke, je na programe duel proti Las Palmas. Chýbať mali obaja ľaví beci Netopierov, ale zdravotný stav Guilhermeho Siqueiru sa zlepšil. Mimo hry teda bude len José Luis Gayá. (mundodeportivo)

GETAFE: Tri sezóny vo švédskej lige ukončil 31-ročný útočník Henok Goitom rozviazaním kontraktu s AIK Štokholm. Reprezentant Eritrei prejde k 18. celku La Ligy. (Marca)