Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.)

štvrtok, 24. marec 2016 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA & GIJÓN: Počas sezóny 2016/17, rovnako ako v tej aktuálnej, bude Alen Halilović hosťovať v Gijóne. 19-ročný záložník si tak na príležitosť v „áčku“ musí počkať. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Naposledy sa v strede poľa Atlética ukázal Tiago na konci novembra. Potom utrpel zlomeninu nohy, ale tieto záležitosti sú minulosťou. Na tréningu si už zahral aj s loptou a jeho návrat sa blíži. (Marca)

VILLARREAL: Nevhodné správanie na lavičke viedlo k vykázaniu Marcelina na tribúnu v zápase s Barcelonou. Medzičasom už spoznal aj svoj trest – na lavičke nesmie byť v najbližších dvoch zápasoch. (todomercadoweb)

GRANADA: Trojtýždňový pobyt na maródke má pred sebou 29-ročný Miguel Lopes. Dôvodom je zranenie stehenného svalu. (Marca)

GRANADA: Posledné tréningy Andalúzanov prebiehajú bez prítomnosti záložníka Abdoulayeho Doucourého. Ten má zranený členok a hoci nejde o nič vážne, lekári mu odporučili odpočinok. (Eurosport)

LEVANTE: Svalové zranenie odpísalo zo zostavy Rubéna Garcíu. 22-ročný krídelník si teda nezahrá v najbližšom ligovom zápase proti Gijónu. (superdeporte.es)

ŠPANIELSKO: Atraktívny prípravný zápas dnes zohrajú majstri sveta z roku 2006 proti šampiónom z roku 2010. Taliani tohto súpera pokorili naposledy v roku 2011 a aktuálne ťahajú sériu troch prehier. (Goal)