Main Content

O výške pokuty pre hráčov Slovana rozhodnú ich fanúšikovia. Môžu to byť tisíce!

piatok, 25. marec 2016 01:53 | Autor: Filip Chudý

O výške pokuty pre hráčov Slovana rozhodnú ich fanúšikovia. Môžu to byť tisíce!
O výške pokuty pre hráčov Slovana rozhodnú ich fanúšikovia. Môžu to byť tisíce! | zdroj: © TASR

Vedenie Slovana v minulých dňoch oficiálne informovalo, že nie je spokojné s výkonmi hráčov. Nielenže im hrozia vyhadzovmi, ale im aj udelili pokutu, o ktorej výške rozhodnú samotní fanúšikovia.

„Zahrávať sa s dôverou fanúšikov v klube ako je Slovan je absolútne neprijateľné, je to v rozpore s klubovou filozofiou. V klube sme sa v poslednom období zamerali na zlepšenie podmienok pre našich hráčov po každej stránke a naďalej sa snažíme, aby hráči v každej situácii vedeli, že obliekajú dres najlepšieho klubu na Slovensku. Hráči musia chápať, že ich výkony a prístup sú rozhodujúcim faktorom pre fanúšika, ktorý dokáže zniesť prehru, ale nedokáže sa stotožniť s výkonom, aký sme podali proti Myjave,“ povedal pre klubový web viceprezident Ivan Kmotrík ml.

Vedenie Slovana sa rozhodlo, že samotní hráči pozvú fanúšikov na najbližší domáci zápas s Ružomberkom (9. apríla o 18:20) a zaplatia za nich aj vstupné. Čím viac ľudí na tribúny príde, tým viac budú musieť hráči Slovana načrieť do vlastných peňaženiek.

Ceny vstupeniek na zápasy Slovana sú v troch kategóriách. Na hlavú tribúnu stoja 10 eur, na tú oproti 6 eur a na ovál za 4 eurá, pričom za túto sumu sa dá dostať aj do rodinného sektora. Plus sú k dispozícii aj business vstupenky za 35 eur. Dá sa predpokladať, že fanúšikovia Slovana budú siahať po čo najdrahších lístkov a tiež si nájde do hľadiska cestu o niečo viac ľudí než zvyčajne. Celkovo by to tak malo byť niekoľko desiatok tisíc eur. No koľko presne budú musieť hráči Slovana zaplatiť, to ukáže až samotný zápas a hlavne návšteva na ňom.