Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)

piatok, 25. marec 2016 10:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zmena klubu sa skloňuje v prípade záložníka Isca. Toho sa pokúsi získať Manchester City, ktorý ponúka 32,5 milióna eur. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: 31-ročný stopér Miranda hosťuje v Interi Miláno. Tam si ho vyhliadol Manchester United a čoskoro podá oficiálnu ponuku. (ESPN)

VALENCIA: Trinásťbodová strata na pohárovú Európu predznamenáva posezónne odchody viacerých hráčov. Príkladom je 22-ročný záložník André Gomes, o ktorého bojuje Neapol a Manchester United. (tuttomercatoweb)

VALENCIA & RAYO VALLECANO: Koniec sezóny má byť aj koncom Garyho Nevilla na lavičke a najvážnejším kandidátom na jeho miesto je Paco Jeméz, ktorý vedie Rayo. (AS.com)

BILBAO: Veľmi nepríjemné správy včera dorazili do Baskicka. Aymeric Laporte pre nepríjemne vyzerajúce zranenie nohy nedohral duel francúzskej „dvadsať jednotky“ so škótskou a bojisko opustil na nosidlách. (mundodeportivo)

VILLARREAL: Pôsobenie útočníka Cédrica Bakambuho na východe Španielska môže mať len sezónne trvanie. 11 gólov v 27 vystúpeniach zlákalo talianske Lazio. (Fichajes.net)

ŠPANIELSKO: Prvý marcový prípravný zápas reprezentácie Španielska priniesol remízu 1:1 v Taliansku. Oba góly padli v rozpätí 68.-70. minúty, keď na taliansky zásah odpovedal Aritz Aduriz. (Daily Mail)