Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)

sobota, 26. marec 2016 10:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po zápase s Talianskom (1:1) odletel Sergio Ramos späť do Madridu a pre duel s Rumunskom už k dispozícii nebude. Dôvodom je zranenie, pre ktoré striedal už po prvom dejstve. (Goal)

SEVILLA: Počas aktuálnej sezóny prejavili záujem o stredopoliara Hakima Ziyecha viaceré kluby a zoznamu v súčasnosti dominijú Andalúzania. Tí zároveň poľujú aj na obrancu Armanda Izza z FC Janov. (Fichajes.net)

BILBAO: Baskovia budú môcť už čoskoro počítať s Iñakim Williamsom. Ten si dal dokopy zranený členok. (mundodportivo)

BILBAO: Zranenie Aymerica Laporteho zo zápasu do 21 rokov vyzeralo vážne a také zrejme aj bude. Prvé správy hovoria o zlomenej nohe a zranenom členku, čo na najbližšiu dobu zamestná lekárov. (AS.com)

BILBAO: Viaceré zdroje uvádzajú, že Manchester City sa dohodol s Athleticom na prestupe Aymerica Laporteho. 21-ročný zadák má stáť 39,6 milióna libier. (Independent)

VALENCIA: Mimoriadne vážny záujem majú, údajne, Los Che o kamerunského záložníka Nicolasa Nkoulouho z Olympique Marseille. Nejde pritom o jednorazovú správu, ale na Mestalle bol Afričan spomínaný už aj v minulosti. (tuttomercatoweb.com)

CELTA VIGO: Čile včera zohralo kvalifikačný zápas proti Argentíne (1:2) a už v 21.minúte nútene striedal Marcelo Díaz. Dôvodom je zranenie stehenného svalu. (Marca)