Main Content

Majk Spirit inšpiroval juniorov Slovana Bratislava, tí pomôžu slovenskej prírode

sobota, 26. marec 2016 14:15 | Autor: Jakub Vaverka

Majk Spirit inšpiroval juniorov Slovana Bratislava, tí pomôžu slovenskej prírode
Majk Spirit inšpiroval juniorov Slovana Bratislava, tí pomôžu slovenskej prírode | zdroj: © TASR

Slovenský rapper Majk Spirit je medzi mladou generáciou veľmi obľúbený, dôkazom je fakt, že populárny hudobník dokázal svojou tvorbou ovplyvniť talentovaných hokejistov Slovana Bratislava, ktorí sa spojili pre dobrú vec.

Majk Spirit na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti Facebook napísal: „Mladí chlapci, hokejisti Slovana prišli na môj koncert minulý rok a dnes sa ku mne dostalo toto. Inšpiroval som ich skladbou a idú dobrovoľne vysadiť 1300 nových stromov, symbolicky za každú strelu na bránku počas sezóny. To naopak inšpiruje mňa! Takýmto prístupom v kluboch vyrastajú na Slovensku mladí, zodpovední a uvedomelí ľudia. KLOBÚK DOLU!“

POZOR! Pekne treba chvalit Vol. 2!!Mladi chlapci, hokejisti Slovana prisli na moj koncert minuly rok a dnes sa ku mne...

Zveřejnil(a) Majk Spirit dne 25. březen 2016

Slávik za objav roku 2012 poukazoval na skladbu Bol som tu, v ktorej okrem iného hovorí o tom, že niečo dobré na tomto svete zanechal, z čoho si juniori z hlavného mesta zobrali príklad a pokúsia sa zlepšiť stav tatranskej prírody, ktorá sa po kalamite spred dekády stále nedokázala stopercentne spamätať.

Celá akcia by mala prebehnúť desiateho apríla 2016 v Tatranskej Lomnici. Mladíci Slovana sú v prebiehajúcej sezóne rozbehnutí, v Extralige to dotiahli až do finále, kde ich čaká napínavá séria s rovesníkmi z Dukly Trenčín.