Main Content

David Beckham skladá tím v Miami. Vybral si hviezdneho trénera

sobota, 26. marec 2016 14:13 | Autor: Jakub Vaverka

David Beckham skladá tím v Miami. Vybral si hviezdneho trénera
David Beckham skladá tím v Miami. Vybral si hviezdneho trénera | zdroj: © TASR

David Beckham patril medzi najlepších hráčov svojej doby. Okrem toho sa stal obrovskou mediálnou a módnou ikonou, z čoho sa snaží ťažiť aj po skončení aktívnej kariéry. Aktuálne "Becks" pracuje na vytvorení tímu v Miami.

David Beckham v tomto období tvrdo pracuje na budovaní futbalového tímu v Miami, ktorý by mal byť súčasťou americkej Major League Soccer od roku 2018. Pred pár dňami sa objavili informáciami, že legenda Manchestru United či Realu Madrid kúpila pozemok, kde by mal byť vybudovaný moderný a luxusný štadión.

Španielsky portál Fichajes.net ďalej informuje, že jeden z najznámejších anglických futbalistov poslednej dekády je v kontakte so svojím ex- spoluhráčom z kráľovského Realu Madrid Robertom Carlosom. Populárny „Becks“ by vraj chcel niekdajšieho krajného obrancu brazílskej reprezentácie presvedčiť, aby sa stal hlavným trénerom tímu, ktorý v nasledujúcich rokoch v slnečnom Miami vznikne.

Roberto Carlos je momentálne trénerom celku Delhi Dynamos v indickej Superlige, pričom šťastie skúšal aj v ruskej Machačkale, tureckých Sivasspore a Belediyespore a taktiež katarskom Al- Arabi.  Podľa informácií španielskych novinárov by sa legendárny Brazílčan Davidom Beckhamom mohol nechať presvedčiť.