Main Content

Neymar a Cristiano Ronaldo spoluhráčmi v PSG?

nedeľa, 27. marec 2016 14:53 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Cristiano Ronaldo spoluhráčmi v PSG?
Neymar a Cristiano Ronaldo spoluhráčmi v PSG? | zdroj: © TASR

Prestupové plány francúzskeho šampióna Parížu Saint- Germain sú neobmedzené, najnovšie sa tím z Parku Princov snaží získať dvojicu hviezdnych futbalistov Cristiana Ronalda a Neymara.

Prezident parížskeho PSG Nasser Al- Khelaifi sa netají tým, že ak odíde hviezdny útočník Zlatan Ibrahimovič, pokúsi sa v letnom prestupovom období priviesť do francúzskej metropoly nemenej hviezdnu náhradu. Švédovi končí po sezóne kontrakt, pričom Ibra viackrát potvrdil, že pravdepodobne po konci aktuálneho ročníka zmení dres. Parížanom tak vznikne v ofenzíve diera, ktorú bude treba zaplátať.

Taliansky denník Corriere dello Sport ďalej pridáva, že okrem Ibru by mohol spod Eiffelovej veže odísť aj uruguajský kanonier Edinson Cavani a útočné problémy čerstvého víťaza Ligue 1 by sa tým pádom ešte viac zvýšili. Jeden z najbohatších tímov na svete však nezúfa, práve naopak. PSG sa už v predstihu pripravuje na letné prestupové obdobie, počas ktorého by malo patriť medzi najaktívnejších hráčov na trhu.

Parížsky celok sa podľa Fichajes.netplánuje zamerať na portugalskú hviezdu Realu Madrid Cristiana Ronalda a ofenzívny klenot FC Barcelona Neymara. Oboch hráčov sa už klub z Parku Princov pokúšal v minulosti získať, no neúspešne. Financie by pravdepodobne v prípade PSG problémom neboli, avšak vedenie Barcelony dalo už neraz jasne najavo, že N11 nikam neodíde. Situácia okolo CR7 je komplikovanejšia, možný odchod rodáka z ostrova Madeira sa spomína stále viac a nebolo by až takým šokom, keby Ronaldo Biely Balet po sezóne skutočne opustil.