Main Content

Bude semifinále Košice – Banská Bystrica kopírovať vlaňajšie finále?

nedeľa, 27. marec 2016 16:44 | Autor: Martin Gregor

Bude semifinále Košice – Banská Bystrica kopírovať vlaňajšie finále?
Bude semifinále Košice – Banská Bystrica kopírovať vlaňajšie finále? | zdroj: © TASR

V nedeľu pokračujú vyraďovacie boje play-off Tipsport Ligy semifinálovou sériou medzi majstrovskými Košicami a štvrtou Banskou Bystricou. Pôjde o minuloročnú reprízu finále, v ktorom uspeli východniari. Sledujte všetky stretnutia play-off Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport!

Obidve mužstvá mali postup do tejto fázy viac či menej komplikovaný. Najväčší favorit na celkové prvenstvo prešiel cez MHC Martin najkratším možným spôsobom 4:0 na zápasy. Táto bilancia však neodzrkadľuje náročnosť 2. a 3. súboja, v ktorých museli Oceliari predviesť, čo v nich je. Nič to však nemení na fakte, že Košice vyhrali 9 krát v rade a ich suverénne najväčšou zbraňou je vyhrávať vyrovnané zápasy v najdôležitejších okamihoch. Táto vlastnosť je pre play-off konfrontácie ako stvorená a spolu s domácim prostredím stavajú Košičanov do pozície jednoznačného favorita. Banská Bystrica obsadila po základnej časti 4. miesto, skončila tak v hornej polovici play-off poradia. Vo všeobecnosti sa za najvyrovnanejšiu štvrťfinálovú sériu pokladala bystricko-trenčianska, čo sa nakoniec potvrdilo. Trenčania si uchmatli jeden zápas v Bystrici po futbalovom výsledku 1:0, ale ostatné duely brali Barani aj keď po vyrovnanom priebehu. Hostia pôjdu na východ Slovenska s cieľom uhrať aspoň jedno vonkajšie stretnutie. Tento cieľ nie je síce nereálny, ale o to zložitejší.

Stratég MichalC vo svojej analýze nič iné ako výhru Košíc neočakáva. Kurz pre túto možnosť je stanovený na 1,60. Najväčšia tipérska komunita v Tipsporte vidí tento súboj rovnako. 98% v prospech Košíc a len 2% si trúfa na remízu. Prehra domácich podľa prognóz neprichádza do úvahy.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci všetkých súbojov play-off Tipsport Ligy v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých zápasov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!