Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)

pondelok, 28. marec 2016 10:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Ilkay Gündogan je neustále spájaný s odchodom z Borussie Dortmund. Záujem o nemeckého reprezentanta je najmä z Anglicka. Podľa informácií nemeckých médií sa na 25-ročného záložníka zameral Manchester City. (manchestereveningnews)

MANCHESTER CITY:Mats Hummels patrí dlhodobo k oporám Borussie Dortmund, to už by ale nemuselo platiť dlho. Podľa informácii z Anglicka má o stopéra záujem Manchester City. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED: Anthony Martial od leta nastupuje za Manchester United. To by ale už nemuselo platiť dlho. Záujem o francúzskeho útočníka, ktorý do Anglicka prišiel z Monaka, má Juventus Turín. (mirror.co)

LIVERPOOL: Mario Götze tento rok za Bayern Mníchov pravidelne nenastupuje a začína sa tak čoraz viac špekulovať o jeho odchode. Nemecký reprezentant by mohol zamieriť do Liverpoolu, ktorý má údajne o jeho služby záujem. (liverpoolecho)

CHELSEA: Za Inter Miláno by nakoniec mohol od budúcej sezóny nastupovať John Terry. Ten po 16 rokoch opustí Chelsea a Nerazzurri majú podľa posledných správ o jeho služby záujem. (theweek.co)

EVERTON: Michael Carrick po sezóne s veľkou pravdepodobnosťou opustí Manchester United. Správy z Anglicka naznačujú, že o služby skúseného stredopoliara má záujem konkurenčný Everton. (mirror.co.uk)

STOKE CITY: Iba polčas odohral Jack Butland z priateľského zápasu s Nemeckom. Dôvodom bolo zatiaľ bližšie neupresnené zranenie členka, s ktorým brankár Stoke City podstúpil podrobné vyšetrenie. (bbc.com)

SWANSEA: Swansea by mohol od novej sezóny viesť Brendan Rodgers. Ten je od októbra minulého roka, keď opustil Liverpool, bez angažmánu. Na lavičke Waleského celku pritom už stál v obdobní medzi rokmi 2010 až 2012. (metro.co)