Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)

pondelok, 28. marec 2016 10:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Argentínsky reprezentačný futbalový kúzelník Lionel Messi priznal, že rád sleduje derby zápasy v anglickej Premier League. Dokonca sa nechal počuť, že je veľkým fanúšikom ostrovnej elitnej súťaže. (goal.com)

FC BARCELONA:Kevin Gameiro je bývalý útočník Paris Saint-Germain, ktorý momentálne strieľa góly za španielsku Sevillu. Francúz si v La Lige vedie dokonca natoľko dobre, že začal byť mediálne spájaný s Barcelonou a letným presunom na Camp Nou. (goal.com)

REAL MADRID: Hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo verí, že jeho syn pôjde v šľapajach otca a stane sa jedným z najlepších hráčov budúcnosti. Päťročný Cristiano junior vraj už koketuje s loptou a údajne mu to ide celkom dobre. (theworldgame)

REAL MADRID: Mauro Icardi po sezóne pravdepodobne opustí milánsky Inter, ktorý sa už obzerá po prípadnej náhrade. Tou by sa mohol stať Karim Benzema, ktorého sa Nerazzurri pokúsia získať z Realu Madrid. (Transfermarketweb.com)

REAL MADRID: Dvadsaťročný obranca TSG Hoffenheim Niklas Sule prežíva v Bundeslige už štvrtú sezónu. Bez jedinej stratenej minúty v prebiehajúcom ročníku nemeckej ligy potom urobil podľa nemeckých médií dojem na Real Madrid. (sport1.de)