Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)

utorok, 29. marec 2016 08:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid chce kúpiť z Chelsea brankára Thibaut Courtoisa, ktorého si ale The Blues cení na 79 miliónov libier. (espnfc.com)

REAL MADRID: Álvaro Morata podáva za Juventus skvelé výkony, čo neuniklo pozornosti Realu Madrid, ktorý chce španielskeho útočníka na základe výkupnej klauzuly vo výške 30 miliónov eur získať späť. Zareagovať na to chcú aj Taliani a sumu uvedenú vo výkupnej klauzule chcú poslať do Španielska. Ak by sa tak stalo Morata by zostal na Apeninskom polostrove. (managingmadrid)

BARCELONA: Obranca Barcelony Jordi Alba si zo zápasu španielskej reprezentácie v Rumunsku odniesol zranený členok a hrozí mu, že príde o najbližšie El Clásico proti Realu Madrid. (barcablaugranes)

ATLÉTICO MADRID: Yannick Ferreira-Carrasco nebude k dispozícii Belgicku pre utorňajší priateľský zápas s Portugalskom. Dôvodom absencie ofenzívneho hráča je zranenie členka, vďaka čomu bude 22-ročný útočník zrejme chýbať aj Atléticu Madrid. (beinsports.com)

ATLÉTICO MADRID:Stefan Savić si po piatich týždňoch doiečil zranenie lýtka. 25-ročný Čiernohorec sa zapojil do tréningu a mal by byť pripravený nastúpiť k zápasu s Betisom Sevilla. Pre Atlético Madrid sa jedná o dôležitú správu, nakoľko má zranených niekoľko kľúčových hráčov. (transfermarkt)

DEPORTIVO: Deportivo La Coruña hrá po reprezentačnej prestávke so Celtou Vigo a znovu by mu mal chýbať Sidnei. Obranca španielskeho klubu sa stále pripravuje individuálne, pretože si ešte nedoliečil zranenie stehenného svalu, s ktorým laboruje od konca februára. (transfermarkt.com)