Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.)

utorok, 29. marec 2016 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie je minulosťou, avšak prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Liverpool chce Gotzeho

Viaceré európske médiá hlásajú, že anglický tím Liverpool FC urobí v letnom prestupovom období všetko preto, aby získal do svojich služieb nemeckého stredopoliara Maria Gotzeho. Gotze aktuálne oblieka dres Bayernu Mníchov, ale nie je spokojný s časom stráveným na ihrisku. (goal.com)

Real loví Moratu

Taliansky portál Tuttomercatoweb.com potvrdzuje, že Real Madrid pozorne sleduje situáciu okolo svojho odchovanca Alvara Moratu, ktorý oblieka dres Juventusu Turín. Biely Balet, ktorý má predkupné právo na talentovaného zakončovateľa, vraj Starej Dáme v lete za jeho služby ponúkne 30 miliónov eur. (Tuttomercatoweb.com)

Chelsea chce talentovaného gólmana

Londýnska Chelsea zvažuje ponuku pre AC Miláno na kúpu talentovaného brankára Gianluigiho Donnarummu. Donnarumma predvádza v aktuálnej sezóne na San Sire perfektné výkony a je považovaný za jeden z najväčších brankárskych talentov súčasnosti. (Daily Mail)

Chelsea sleduje ďalšieho Taliana

Po medializovanom záujme londýnskej Chelsea o Leonarda Bonucciho z Juventusu Turín, sa objavili informácie, že by The Blues chceli kúpiť defenzívneho univzerála Andreu Ranocchiu z Interu Miláno. K prestupu na Stamford Bridge by ho mal presvedčiť tréner Antonio Conte. (Daily Star)

Lukaku za 50 miliónov

Daily MIrror informuje, že záujemcovia o služby belgického útočníka Romelua Lukakua si musia pripraviť minimálne päťdesiat miliónov libier, inak vedenie liverpoolskeho Evertonu o predaji svojho ostrostrelca ani nebudú uvažovať. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Nigérijský záložník John Obi Mikel je otvorený letnému odchodu z londýnskej Chelsea. (goal.com)

Liverpoolska legenda Ian Rush si myslí, že Walesan Ramsey by po prípadnom odchode z Arsenalu do Barcelony v Katalánsku žiaril. (goal.com)

Gabonský reprezentant Pierre- Emerick Aubameyang prehlásil, že je v Borussii Dortmund spokojný. (goal.com)

Opora Juventusu Turín Leonardo Bonucci tvrdí, že v lete neprestúpi za trénerom Contem do Chelsea. (goal.com)