Main Content

Sledujte dramatické play off Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport!

streda, 30. marec 2016 11:54 | Autor: Martin Gregor

Sledujte dramatické play off Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport!
Sledujte dramatické play off Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport! | zdroj: tipsport.sk

Vyvrcholenie sezóny Tipsport Ligy naberá na obrátkach. Semifinálové dvojice sú poriadne vyrovnané, čoho dôkazom boli už aj úvodné duely. Košice, Banská Bystrica, Nitra, či Zvolen? Kto ovládne Tipsport Ligu a získa majstrovský titul?

Sledujte všetky zápasy play off naživo na TV Tipsport!

Semifinále Tipsport Ligy sa nám parádne rozbehlo a v priamych prenosoch na TV Tipsport na vás čakajú súboje Košíc s B. Bystricou a Nitry so Zvolenom.

Corgoni z Nitry zvládli prvý zápas proti Zvolenu parádne a zvíťazili presvedčivo 4:1. Aj v odvete by určite chceli zvíťaziť. Dôveru Nitre vyjadruje viac ako 80% členov najväčšej tipérskej komunity Tipsportu. Proti je však sebo10, ktorý je presvedčený, že Zvolen dvakrát po sebe v Nitre neprehrá, a preto tipuje neprehru Zvolena pri kurze 1,78. Ako vidíte tento duel vy?

Celkom prekvapivý priebeh má druhá séria. Barani z Bystrice vypálili rybník Oceliarom z Košíc a z východu si domov vezú dve víťazstvá. Bystričania sa po výborných výkonoch vonku budú určite chcieť vytiahnuť rovnako pred vlastnými fanúšikmi a vyhrať aj na svojom ľade. Takto to vidí aj stratég Sedlik94, ktorý tipuje že B. Bystrica zvíťazí a v zápase padne 0-5 gólov pri kurze 3,34. Lákavá ponuka, čo poviete? Zvezte sa s ním aj vy!

Nezabudnite! Všetky prenosy z play off si samozrejme môžete vychutnať vo vysokom rozlíšení a bez omeškania na jednom mieste – na TV Tipsport!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Vytvorte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!