Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.)

streda, 30. marec 2016 11:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Len individuálne sa pripravuje Sergio Ramos. Obranca Realu Madrid má stále problémy s chrbtom, kvôli ktorým predčasne opustil zraz španielskej reprezentácie a hrozí mu, že by mohol prísť aj o nadchádzajúci súboj s Barcelonou. (transfermarkt.com)

FC BARCELONA: Jordi Alba by mal byť pripravený nastúpiť k zápasu s Realom Madrid. Obranca Barcelony si z reprezentačného zrazu priviezol zranený členok, nejedná sa však o nič vážne. (barcablaugranes.com)

ATLÉTICO MADRID: Len ľahké bolo zranenie členka, ktoré si zo zrazu španielskej 21-tky priviezol Saúl Níguez. Záložník Atlética Madrid je v tejto chvíli znovu fit a bude pripravený nastúpiť k zápasu s Betisom. (transfermarkt.de)

VALENCIA a SPORTING GIJÓN: Antonio Sanabria by aj po tohtoročnej sezóne mohol hrať v Španielsku. Útočník AS Rím momentálne hosťuje v Sportingu Gijón, no záujem o neho má vraj aj Valencia. (football-italia.net)

ATHLETIC BILBAO: Mikel San José dostane možnosť spojiť aj ďalšiu časť kariéry s Athleticom. Baskický klub pre svojho defenzívne ladeného futbalistu chystá nový kontrakt. Ten súčasný vyprší za dva roky. (football-espana.net)