Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)

štvrtok, 31. marec 2016 09:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid čaká El Clásico s Barcelonou, proti ktorej môže kráľovský veľkoklub počítať aj so Sergio Ramosom. Oporu Bieleho baletu po priateľskom zápase s Talianskom trápila bolesť chrbta, teraz je však čerstvo obranca pripravený nastúpiť. (www.sport.es)

REAL MADRID: Realu Madrid v najbližších zápasoch nepomôže Borja Mayoral. Mladý útočník si privodil svalové zranenie. (transfermarkt.com)

REAL MADRID: Real Madrid zrejme porazí niekoľko anglických klubov v boji o útočníka Pierra-Emerick Aubameyanga z Dortmundu. Za tohto hráča ponúkne 54,9 milióna libier plus Alvara Moratu. (bleacherreport.com)

FC BARCELONA: Problémy s kolenom má po priateľskom zápase s Ruskom obranca Jérémy Mathieu. Ten prišiel do hry po polčase, avšak za pár minút musel znovu na lavičku lebo si privodil zranenie kolena. Mimo hru môže byť až jeden mesiac. (ibtimes.co.uk)

FC BARCELONA:Ivan Rakitić sa včera znovu zapojil do tréningu so spoluhráčmi z Barcelony. Chorvátsky stredopoliar je v poriadku po problémoch s lýtkom, kvôli ktorým v uplynulých dňoch nepomohol národnému tímu. (transfermarkt.de)

ATHLETIC BILBAO: Athleticu v tohtoročnej sezóne už nepomôže Aymeric Laporte. Obranca baskického klubu minulý týždeň utrpel zlomeninu holene a navyše má vykĺbený členok. Podrobil sa úspešnej operácii, po ktorej bude mimo hry tri až štyri mesiace. (goal.com)