Main Content

Nejde o 1. apríl: Zápas slovenskej ligy vypredaný už tri dni pred výkopom!

piatok, 1. apríl 2016 08:55 | Autor: Filip Chudý

Nejde o 1. apríl: Zápas slovenskej ligy vypredaný už tri dni pred výkopom!
Nejde o 1. apríl: Zápas slovenskej ligy vypredaný už tri dni pred výkopom! | zdroj: © TASR

Tribúny na slovenských ligových štadiónoch nezvyknú praskať vo švíkoch, ale nájdu sa tiež prípady, keď aj kapacita našich štadiónov nestačí, pretože by sa predalo ešte výrazne viac lístkov. Sobotné ligové derby je už vypredané!

Ako informuje oficiálna stránka DAC-u Dunajská Streda fcdac.sk, lístky sa sobotný zápas proti Slovanu už nezoženiete, pretože je vypredané! Posledné vstupenky sa minuli tri dni pred výkopom. Môžu za to dve veci, okrem veľkého záujmu o duel so Slovanom aj to, že z dôvodu prestavby dunajskostredského štadióna je jeho aktuálna kapacita znížená na 5 200 miest. No keďže sa lístky minuli tak skoro, je tu veľký predpoklad , že by bolo vypredané aj pri pôvodnej kapacite 7 350 miest.

 

Predpredaj vstupeniek trval týždeň. V sobotu sa pokladne na štadióne už neotvoria. Otvorené budú len brány, a to už tri hodiny pred zápasom, čiže od 15.20 h. Na stretnutie sa chystajú aj fanúšikovia belasých, ktorých by malo byť 400, viac vstupeniek hostia nedostali.

 

Keďže bol takýto veľký záujem, vedenie DAC-u zareagovalo a pripravilo veľkoplošnú obrazovku za jednu z tribún pri umelej tráve. Na nej si budú môcť záujemcovia bezplatne pozrieť priamy prenos na TV Dajto a zároveň cítiť atmosféru z tribún.