Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)

piatok, 1. apríl 2016 12:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City za 20 miliónov libier pravdepodobne získa brankára Marc-Andréter Stegena z Barcelony. (espnfc.com)

MANCHESTER UNITED: Špekulácie o možnom konci sezóny pre Wayna Rooneyho sa ukazujú byť nesprávne. Kapitán anglickej reprezentácie je mimo hry od februára vinou poraneného kolena. Hovorí sa, že do 10 dní by sa mal vrátiť do zostavy Red Devills. (theguardian)

MANCHESTER UNITED: Zmenu prostredia má možno pred sebou Marcos Rojo. Argentínsky obranca je hráčom Manchestru United, ktorý sa podľa informácií z Anglicka chystá hráča v lete predať. (independent.co.uk)

NEWCASTLE: Najčiernejšie obavy Newcastlu aj írskej reprezentácie sa potvrdili. Rob Elliot si počas priateľského duelu privodil vážne zranenie kolena a na maródke si pobudne najmenej šesť mesiacov. Príde teda o majstrovstvá Európy a zrejme aj o začiatok budúcej sezóny. (theguardian.com)

WEST HAM: West Ham čoskoro podpíše zmluvu s osemnásťročným útočníkom Tonym Martinezom, za ktorého Valencii zaplatí 750 tisíc libier. (skysports.com)

SUNDERLAND: Sunderlandu by v závere sezóny mohol pomôcť aj Duncan Watmore. Útočník anglického klubu si v januári poranil väzy v členku. Teraz sa však jeho zdravotný stav lepší a nastúpiť by mohol už koncom apríla proti Arsenalu. (transfermarkt.de)

SUNDERLAND:Emmanuel Eboué pred niekoľkými týždňami podpísal zmluvu do konca tohtoročnej sezóny sa Sunderlandom ale tak skoro si nezahrá. Africký obranca dostal trest zo strany FIFA za to, že stále dlhuje peniaze svojmu niekdajšiemu agentovi. Bývalý hráč Arsenalu a Galatasarayu zaplatí pokutu 30 tisíc švajčiarskych frankov a má 120 dní na uhradenie dlžnej sumy, ak tak neurobí, nesmie rok súťažne hrať futbal. (espnfc.com)

ASTON VILLA: Bývalý manažér Newcastlu a Chelsea Ruud Gullit má údajne chuť vrátiť sa k trénerstvu. Niekdajší vynikajúci futbalista naposledy viedol Terek Groznyj v roku 2011. Teraz však prezradil, že by stál o miesto hlavného kouča Aston Villy. (metro.co.uk)