Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.)

piatok, 1. apríl 2016 15:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Manchester City za 20 miliónov libier pravdepodobne získa brankára Marc-Andréter Stegena z Barcelony. (espnfc.com)

FC BARCELONA:Jérémy Mathieu sa podrobil úspešnej operácii menisku, ktorého zranenie si privodil v priateľskom zápase Francúzska s Ruskom. Obranca Barcelony bude podľa posledných správ chýbať šesť až osem týždňov. (fcbarcelona.com)

REAL MADRID: Real Madrid má záujem o jedného hráča z konkurenčného Atlética Madrid. V hľadáčiku Bieleho baletu sa údajne ocitol uruguajský stopér José María Giménez.(marca.com)

VALENCIA: West Ham čoskoro podpíše zmluvu s osemnásťročným útočníkom Tonym Martinezom, za ktorého Valencii zaplatí 750 tisíc libier. (skysports.com)

LEVANTE: Na tréningu Levante sa neobjavil útočník Deyverson, ktorý si poranil členok. Podľa prvých správ sa nejedná o nič, čo by malo ohroziť jeho štart v súboji so Sportingom Gijón. (transfermarkt.com)