Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)

sobota, 2. apríl 2016 15:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Yaya Touré by sa mal na ihrisku Bournemouthu vrátiť do zostavy Manchestru City. Kapitán Citizens si už vyliečil zranenie päty. (theguardian.com)

MANCHESTER CITY: Kevin De Bruyne sa konečne dokázal zotaviť zo zranenia kolena a členku a je znovu pripravený. Belgický reprezentant, ktorý bol mimo hry od januára, by mohol nastúpiť už do duelu na pôde Bournemouthu. (espnfc.com)

LIVERPOOL: Veľkému oslabeniu možno pred dnešným šlágrom s Tottenhamom čelí Liverpool. Vo forme hrajúci útočník Roberto Firmino nemohol cestovať na reprezentačný zraz vinou problémov so zadným stehenným svalom a rovnaký problém mu ešte včera nedovolil zúčastniť sa tréningu. (espnfc.com)

EVERTON: Útočník Evertonu Romelu Lukaku sa ocitol v hľadáčiku Realu Madrid, Juventus Turín i Paris Saint-Germain. (dailymail.co.uk)

EVERTON: Obranca John Stones si z priateľského duelu s Holandskom odniesol menšie šrámy. Everton už však potvrdil, že sa s ním pre stretnutie s Manchestrom United ráta do základnej zostavy

(theguardian.com)

STOKE CITY: Geoff Cameron proti Guatemale za americkú reprezentáciu odohral celých 90 minút a dokonca aj skóroval. V Stoke z toho však nemôžu mať prílišnú radosť, pretože tridsaťročný obranca si po návrate sťažoval na bolesť nohy. (stokesentinel.co.uk)

ASTON VILLA: Gabriel Agbonlahor do stretnutia s Chelsea nezasiahne. Môže za to zvažovanie jeho budúcnosti v klube po tom, čo bol na dovolenke v Dubaji vyfotený ako fajčí vodnú fajku.

(dailymail.co.uk)