Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)

sobota, 2. apríl 2016 15:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Dnešné El Clásico sa čiastočne ponesie v duchu spomienky na zosnulého Johana Cruyffa. Ten ako hráč a neskôr tréner strávil v Barcelone 14 rokov. Katalánsky celok na počesť jeho pamiatke nastúpi k zápasu s Realom Madrid sa špeciálnymi dresy, na ktorých bude "Grácies Johan", čím chcú Blaugranas zosnulej holandskej legende poďakovať . (fcbarcelona.com)

REAL MADRID: Real Madrid dnes čaká ligový duel s Barcelonou, do ktorého za hostí nezasiahne Rapaël Varane. Francúzsky obranca má svalové problémy a vynechal prípravu Bieleho baletu a nefiguruje ani v nominácii na zápas. (bleacherreport.com)

REAL MADRID: Toni Kroos figuruje v nominácii Realu Madrid na dnešné El Clasico, ale jeho štart nie je z najistejších. Nemecký záložník Realu Madrid vinou zranenia nedokončil tréning Realu. (marca.com)

REAL MADRID: Útočník Evertonu Romelu Lukaku sa ocitol v hľadáčiku Realu Madrid, Juventus Turín i Paris Saint-Germain. (dailymail.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Z dobrej správy sa môžu tešiť fanúšikovia Atlética Madrid, ktorých tím budúci týždeň čaká prvé štvrťfinále Ligy majstrov proti silnej Barcelone. V zostave celku z hlavného mesta Španielska by sa mal objaviť aj obranca Diego Godín, ktorý si doliečuje svalové zranenie. (beinsports.com)