Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)

nedeľa, 3. apríl 2016 11:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

EL CLASICO: Lúčenie s Johanom Cruyffom a futbal vo vysokom tempe od prvej do poslednej minúty. El Clásico prinieslo skvelé divadlo a víťazstvo hosťujúceho Realu Madrid nad Barcelonou 2: 1. Madridčania tak nestratili aspoň teoretickú šancu na zisk titulu.

FC BARCELONA: FC Barcelona v lete ponúkne 12 miliónov libier za obrancu Marcosa Roja z Manchestru United. (independent)

ATHLETIC BILBAO: V nominácii Athleticu na zápas s Granadou je i Iñaki Williams. Baskický útočník sa tak definitívne zotavil zo zranenia členka, ktoré utrpel vo februárovom derby s Realom Sociedad. (transfermarkt)

CELTA VIGO: Do nominácie Celty Vigo sa vrátil Pablo Hernández. Čílsky záložník sa zbavil zdravotných problémov a je pripravený naskočiť k večernému derby proti Deportivu. (transfermarkt)

BETIS SEVILLA: Diego López by sa po tohtoročnej sezóne mohol vrátiť do španielskej ligy. Záujem o neho má Real Betis. Bývalý brankár Realu Madrid na jeseň prišiel o miesto jednotky v AC Miláno, pričom teraz je v Miláne až brankárskou trojkou. (www.football-italia.net)