Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)

nedeľa, 3. apríl 2016 11:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Danny Drinkwater jedná o novej zmluve s Leicestrom. Anglický záložník by si vďaka nej mohol po platovej stránke polepšiť až na 80 tisíc libier týždenne. (sportsmole.co.uk)

TOTTENHAM: Erik Lamela dostane od vedenia Tottenhamu ponuku novej zmluvy. Ofenzívny argentínsky futbalista by si vďaka nej mal polepšiť po platovej stránke. Aktuálne poberá 45-tisíc libier týždenne a táto suma sa bude navyšovať. (playingfor90.com)

MANCHESTER UNITED: FC Barcelona v lete ponúkne 12 miliónov libier za obrancu Marcosa Roja z Manchestru United. (independent)

LIVERPOOL: Ukrajinský útočník Andrij Jarmolenko z Dynama Kyjev je spájaný s prestupom do Liverpoolu. (mirror.co.uk)

LIVERPOOL:Christian Benteke sa v Liverpoole nepresadzuje a na tom sa v najbližšej dobe meniť nič nebude. Belgický útočník si z reprezentačného zrazu priniesol zranené koleno a mimo hry bude minimálne mesiac. (metro.co.uk)

CHELSEA: Včerajší zápas na pôde Aston Villy bol pravdepodobne posledným, ktorý v tohtoročnej sezóne odohral Loic Remy. Útočník Chelsea si poranil triesla a s podozrením na vážnejší problém sa podrobí ďalšiemu vyšetreniu. (standard.co.uk)

SUNDERLAND: Na tréningu Sunderlandu sa znovu objavil Younes Kaboul. Francúzsky obranca je v poriadku po zranení lýtka, kvôli ktorému nedohral duel s Newcastlom. (transfermarkt.de)

BOURNEMOUTH: Tyrone Mings sa musí obávať toho, že sa v jeho prípade naplnia tie najhoršie prognózy. Obranca anglického Bournemouthu si na začiatku septembra poranil koleno a tie najčiernejšie prognózy hovorili o ročnej pauze. Počas liečby sa teraz naozaj vyskytli komplikácie a hráč musel na operáciu. (bbc.com)