Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)

pondelok, 4. apríl 2016 08:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Španielska tlač stále žije sobotným El Clásiom, po ktorom sa v Madride prepisovali historické štatistiky. Cristiano Ronaldo dal Barcelone už 16. gól, takže má o jeden viac ako Raúl. (BBC)

REAL MADRID: Veľké poklony cez médiá skladajú Zinedinovi Zidanovi. Od decembra 2007 totiž žiade coach Bieleho baletu nevyhral svoje debutové El Clásico a klubová ikona napodobnila Bernda Schustera. (Goal)

SEVILLA: Los Rojiblancos stratili sériu 15 víťazstiev na domácej pôde. Pokazil im ju Real Sociedad triumfom 2:1. Podobnú šnúru sa tomuto tímu nepodarilo natiahnuť vyše pol storočia. (mundodeportivo)

BILBAO: Rýchly a nepríjemný koniec mal pre Sabina Merina včerajší zápas La Ligy proti Granade. Striedal už v 5. minúte so zraneným stehenným svalom, po ktorom poputuje na podrobné vyšetrenia. (mundodeportivo)

BILBAO: Jednou z hlavných presupových priorít Pepa Guardiolu, od leta trénujúceho Manchester City, má byť Aymeric Laporte. Problémom vraj nebude ani jeho štvormesačná absencia spôsobená zlomeným členkom. (Mirror)

VILLARREAL: Natrhnutý stehenný sval vyradí z diania 25-ročného stopéra Matea Musacchia, ktorý si možno v aktuálnej sezóne už nezahrá. Argentínčanovi robili zranenia problémy od úvodných kôl. (AS.com)