Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)

pondelok, 4. apríl 2016 08:31 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Nedávno síce podpísal Andrij Jarmolenko v Dyname Kyjev nový kontrakt. Ani to však neodrazilo záujem klubov zo západu a The Reds sú pripravení poslať 31 miliónov eur. (Mirror)

LIVERPOOL & EVERTON: Dvaja rivali z Liverpoolu zabojujú o letný prúchod Alexandra Lacazetta z Olympique Lyon. 24-ročný útočník si bude môcť vyberať zo širokej ponuky klubov a jeho zotrvanie vo Francúzsku sa tak nejaví reálne. (Metro)

MANCHESTER CITY: Jednou z hlavných presupových priorít prichádzajúceho manažéra, Pepa Guardiolu, má byť Aymeric Laporte z Athleticu Bilbao. Problémom vraj nebude ani jeho štvormesačná absencia spôsobená zlomeným členkom. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Víťazstvo nad Evertonom 1:0 znamenalo poistenie piatej priečky Premier League. Anthony Martial, navyše, vsietil 1000. domáci gól tohto klubu. (Daily Mail)

CHELSEA: Včera sa vyskytol Antonio Conte v Londýne a dôvod jeho návštevy vidia novinári jasne. Ako už priznal, po EURO 2016 opúšťa taliansku reprezentáciu a prevziať má The Blues, u ktorých bude zarábať ročne 5 miliónov libier. (Express)

LEICESTER CITY: Nová zmluva s týždenným platom 80 tisíc libier je pripravená pre záložníka Dannyho Drinkwatera. Súčasťou klubu je od roku 2012 a stabilným článkom je aj pri tohtoročnej jazde za titulom. (Mirror)

TOTTENHAM: Žiaden futbalista Kohútov nikdy nedal v jednej sezóne Premier League viac ako 22 gólov. Toto konštatovanie po víkende už neplatí, o čo sa postaral Harry Kane gólom proti Liverpoolu (1:1). (Daily Mail)

TOTTENHAM: Všetko nasvedčuje tomu, že po sezóne opustí Axel Witsel Zenit Petrohrad a medzi záujemcami vážne figurujú aj Spurs. Konkrétne ponuky však zatiaľ spomínané nie sú. (Express)