Main Content

O Pekaríka má záujem Leicester: Chce ho do Ligy majstrov

pondelok, 4. apríl 2016 09:04 | Autor: Filip Chudý

O Pekaríka má záujem Leicester: Chce ho do Ligy majstrov
O Pekaríka má záujem Leicester: Chce ho do Ligy majstrov | zdroj: © TASR

Pravý obranca slovenskej futbalovej reprezentácie Peter Pekarík sa podľa zdrojov priamo z Anglicka ocitol na nákupnom zozname lídra Premier League, ktorý už zháňa posily pred Ligou majstrov.

Líder anglickej ligy a najväčší kandidát na titul Leicester City si už spočítal, že budúca edícia Ligy majstrov mu zrejme neujde, preto potrebuje posily. Claudio Ranieri chce v lete priviesť približne štyroch nových hráčov. Posilniť chce útok,pričom v auguste sa spájal s týmto klubom aj Adam Zreľák, ďalej by rád angažoval brankársku dvojku a tiež pravého obrancu.

 

No a tým pravým obrancom má byť podľa The Sun slovenský reprezentant Peter Pekarík. Toho údajne minulý týždeň v prípravnom zápase proti Írsku sledoval klubový skaut, pričom ako vieme, Pekarík patril medzi našich najlepších hráčov na ihrisku.

 

Nášmu obrancovi by prestup mohol pomôcť, keďže po zranení sedí v Herthe Berlín len na lavičke a prednosť v základnej zostave dostáva Mitchell Weiser. Jeho súčasný zamestnávateľ je aktuálne na treťom mieste nemeckej bundesligy, čo je tiež pozícia, ktorá zaručuje miestenku do skupinovej fázy Ligy majstrov.