Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)

utorok, 5. apríl 2016 08:44 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zdravotné problémy Aleixa Vidala budú znamenať, že nenastúpi dnes proti Atléticu Madrid ani v sobotu proti Realu Sociedad. Potom sa však už prihlási do služby a bude pre Barçu stopercentne fit. (AS.com)

BARCELONA: 19-ročný záložník Alen Halilović absolvuje aj ďalšiu sezónu na hosťovaní. Aktuálne pôsobí v Sportingu Gijón a pre sezónu 2016/17 prejavila záujem Sevilla s Villarrealom. (Sport.es)

BARCELONA: Paris Saint-Germain rokuje s otcom a zároveň agentom Brazílčana Neymara. Parížania majú v pláne vybudovať tím, ktorého ikonou a hlavnou hviezdou bude práve Brazílčan a problém nevidia ani v jeho barcelonskej výkupnej klauzule 180 miliónov eur. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Expresný návrat do zostavy pred dnešným zápasom Champions League hlási stopér Diego Godín. Ten vraj doliečil stehenný sval, stihol si aj zatrénovať a dnes sa v prvom štvrťfinálovom zápase postaví Barcelone. (Guardian)

VILLARREAL: Estadio El Madrigal má od včera novú klubovú ikonu. 31-ročný defenzívny záložník Bruno Soriano odohral proti Eibaru 364. zápas vo farbách tohto klubu, čím prekonal Marcosa Sennu. (Football-España)

DEPORTIVO: Po dueli so Celtou Vigo (1:1) má prácu aj disciplinárna komisia. V 68. minúte bol vylúčený zadák Alejandro Arribas, ktorý obvinil rozhodcu, že trikrát „okradol“ Deportivo, rovnako ako v zápase proti Villarrealu na začiatku januára. (Marca)

GETAFE: Uruguajský zadák Álvaro Pereira u El Geta len hosťuje a po konci tohto dočasného pôsobenia má nabrať nový smer. Záujem o jeho služby prejavil turecký klub Fenerbahce Istanbul. (tuttomercatoweb)