Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.)

streda, 6. apríl 2016 10:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dnes sa Biely balet prvý raz postaví v Lige majstrov Wolfsburgu, a to bez Raphaëla Varana. K dispozícii nebude pre zranenie lýtka. (Football-Espana)

REAL MADRID: Anfield Road môže byť novým domovom krídelníka Lucasa Vázqueza. Ten doteraz za madridské „áčko“ odohral 24 zápasov a vyhliadol si ho Jürgen Klopp. (Express)

BARCELONA: Veľa sa v posledných dňoch píše o Neymarovi. Brazílčan by si rád zahral na Olympijských hrách aj Copa America, čo sa vôbec nepáči vedeniu Barçy. Rušné leto doplní aj avizovaný záujem PSG, ktorý sa pokúsi hviezdneho útočníka získať. (Telegraph)

ATLÉTICO MADRID: Svalové zranenie nepustilo včera do hry zadáka Stefana Saviča. Los Colchoneros bez neho podľahli Barcelone 1:2. Ako dlho má ešte chýbať, to ostáva záhadou. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Stretnutie s Barcelonou poznamenalo aj vylúčenie Fernanda Torresa, na ktoré má Atlético svoj názor. „K rozhodcovi sa vyjadriť nemôžem. Napriek neprávosti, ktorá vznikla, sme si vypracovali šance. Som rád za tým, ktorý mám.“ komentoval Diego Simeone krátko po dueli. (Football-Espana)

GETAFE: Posledných 11 kôl vynieslo zisk biednych dvoch bodov, čo viedlo k prepadu až na 19. priečku tabuľky. Odvolanie Frana Escribu však na pláne zďaleka nie je a stále má dôveru pre blížiace sa ťažké duely s Villarrealom, Realom Madrid a Realom Sociedad. (Marca)