Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.)

štvrtok, 7. apríl 2016 07:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Veľmi zlý večer má za sebou Real. Podľahol totiž v prvom štvrťfinále Wolfsburgu na nemeckej pôde 0:2. Okrem toho, zranenie kolena hlási útočník Karim Benzema. (AS.com)

SEVILLA: Hoci brankár David Soria v tejto sezóne odchytal len štyri duely Európskej ligy a 4 v Copa del Rey, andalúzsky klub s ním podpísal novú zmluvu. Platiť bude do leta 2019 a výkupná klauzula vzrástla na 20 miliónov eur. (sport.es)

DEPORTIVO: Predĺžením zmluvy sa zaviazal k zotrvaniu Celso Borges. 27-ročný záložník ostane do leta 2019. (Transfermarkt.co.uk)

DEPORTIVO: Najbližším ligovým súperom bude UD Las Palmas a ofenzíva bude zrejme vystavaná bez dvoch dôležitých hráčov. Lucas Pérez aj Fede Cartabia sú na listine zranených. (mundodeportivo)

ESPANYOL: Dlhší čas sa zadák Anaitz Arbilla nevedel zbaviť problémov s achillovou pätou, a tak sa ich rozhodol vyriešiť operáciou. Tú absolvuje budúci týždeň a v sezóne 2015/16 si už nezahrá. (mundodeportivo)

GRANADA: Zajtrajšie stretnutie proti Málage stíha aj Rubén Rochina. Ofenzívne ladený Španiel nehral v minulom kole pre chorobu. (Marca)

GRANADA: Zranený stehenný sval nedovolil Adalberto Peñarandovi zapojiť sa do včerajšieho tréningu. Okamžite sa tak začalo špekulovať o tom, či stihne zajtrajší duel s Málagou. (AS.com)