Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.)

piatok, 8. apríl 2016 11:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Nespokojný brankár Marc-André ter Stegen mal podľa médií rokovať s Manchestrom City o spolupráci. Sám hráč však tieto reči poprel a tvrdí, že do Manchestru neprestúpi. (Goal)

REAL MADRID: Žiaden vážnejší problém neodhalili podrobné vyšetrenia Karima Benzemu, a tak by mal stihnúť zápas odvetu Champions League proti Wolfsburgu. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Po dvoch týždňoch začal opäť trénovať José Gimenéz a pomaly plánuje návrat do zostavy Los Colchoneros. Naposledy hral 19. marca proti Sportingu Gijón. (Sport-English)

VALENCIA: Novinári už začínajú s hľadaním nového coacha. Tým by mohol byť napríklad Manuel Pellegrini, ktorý odchádza z Manchestru City a má aj skúsenosti s La Ligou. (Daily Star)

VALENCIA: Posilu si v španielskej najvyššej súťaži vyhliadol Liverpool FC. Ide o 26-ročného záložníka Daniela Pareja, ktorý vo Valencii hráva už štvrtú sezónu. (Express)

CELTA VIGO: Piaty tím ligy dohodol spoluprácu s trénerom aj na ďalší rok. Eduardo Berizzo podpísal kontrakt platný do leta 2017. (Football-Espana)

DEPORTIVO: Trojzápasový dištanc dostal za červenú kartu proti Celte Vigo Alejandro Arribas. Nezahrá si tak proti Las Palmas, Seville ani Barcelone. (Marca)

DEPORTIVO: Brankár Germán Lux dodržal svoj sľub a už dávnejšie dohodnutú zmluvu podpísal. Verný klubu ostane minimálne do leta 2017. (klubový web)