Main Content

Tottenham vyhrá! Takto to vidí najväčšia tipérska komunita!

piatok, 8. apríl 2016 12:59 | Autor: Martin Gregor

Tottenham vyhrá! Takto to vidí najväčšia tipérska komunita!
Tottenham vyhrá! Takto to vidí najväčšia tipérska komunita! | zdroj: © TASR

Anglická nedeľa tradične ponúka futbalové lahôdky, na ktoré sme už prakticky zvyknutí. Jednou z nich bude aj konfrontácia domácich Kohútov z Tottenhamu, ktorí privítajú na svojom ihrisku legendárny Manchester United.

Využite LIVE stávky pre nezabudnuteľné súboje Premier League.

Domáci sú stále v boji o titul, ale ten sa im stále čoraz viac vzďaľuje. Spurs tento rok predvádzajú fantastické výkony a odmenou im je aktuálne druhá priečka Premier League. Jednoznačným lídrom tímu je najlepší strelec súťaže Harry Kane s 22 gólmi. Manchester United je v posledných rokoch len tieňom tímu Alexa Fergusona a v tejto sezóne je ich najlepším hráčom gólman David De Gea. To hovorí svojou vlastnou rečou. Sľubnú budúcnosť pred sebou majú mladíci Marcus Rashford a Anthony Martial. Každopádne v pozícii favorita vystupuje Tottenham, ale Diabli už neraz ukázali, že v ťažkých zápasoch si vedia poradiť.

„Som presvedčený, že vo skvelej forme hrajúci domáci zdolajú hostí, ale radšej zvolím stávku bez remízy, pri ktorej sa nám v prípade remízy vklad vracia (kurz 1,40).“ Tipér VasekSch takto analyzuje priebeh súboja.

Až 72 % najväčšej tipérskej komunity si nepripúšťa nič iné ako výhru Tottenahmu pri kruze 1,87. Neinšpirovať sa by bolo chybou!

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí najvyššej anglickej súťaže v Tipsporte!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!