Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.)

sobota, 9. apríl 2016 09:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Mimo diania budú pre zápas s Eibarom dvaja Francúzi. Raphaël Varane má zranený lýtkový a Karim Benzema stehenný sval. Odvetný zápas proti Wolfsburgu však stihnú obaja. (ESPN)

REAL MADRID: Väčší dôraz je kladený na Ligu majstrov a okrem maródov chýbajú proti Eibaru aj Keylor Navas a Luka Modrić. Súboj s 9. tímom tabuľky je na programe dnes o 16:00. (Goal)

REAL MADRID: Zaujimavá špekulácia sa včera objavila v španielskej tlači. Ak Real vypadne z Ligy majstrov, na lavičku by sa mohol vrátiť José Mourinho. Portugalčan sa v minulosti takýmto spôsobom vrátil do Chelsea. (Independent)

BARCELONA: Holandské Twente sa nachádza na 13. mieste Eredivisie, čo zvyšuje pravdepodobnosť odchodu záložníka Hakima Ziyecha. 23-ročného futbalistu, s odhadovanou hodnotou 10 miliónov eur, sa zaujíma Sevilla, AC Miláno, Juventus, Everton, Wolfsburg a najnovšie aj Barça. (Fichajes)

SEVILLA: 32-ročný záložník Felipe Melo má v pláne odchod z Interu Miláno a reálne sa javí presun do Andalúzie. Sevilla by sa mohla stať už jeho štvrtým španielskym pôsobiskom. (Football-Italia)

CELTA VIGO: Nedeľný zápas v Gijóne sa pravdepodobne zaobíde bez účasti Thea Bongondu. Dvojgólový útočník má menšie zdravotné problémy. (Eurosport)

GETAFE: Odvolanie proti žltej karte pre Santiaga Verginiho z duelu s Rayom Vallecano nebolo úspešné. Argentínsky stopér tak po piatom žltom napomenutí musí vynechať jeden duel. (Futbol.as)