Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)

sobota, 9. apríl 2016 09:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Defenzíva a stred poľa sa môžu dočkať letných posíl. Londýnsky klub je spájaný so zadákom Konstantinom Manolasom a záložníkom Miralemom Pjanićom. Obaja pôsobia v AS Rím a v Bosniakovom prípade sa už hovorí o čiastke 30 miliónov libier. (Skysports)

LIVERPOOL: Štvrtkové zranenie kolena Jordana Hendersona, zo zápasu proti Dortmundu, je vážnejšie a do konca sezóny toho už zrejme veľa neodohrá. Otázny je aj jeho štart na EURO 2016. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Konečne sa na tréningu objavil aj Wayne Rooney. Ten konečne zažehnal zranenie kolena, ale proti Tottenhamu sa ešte nepredstaví. (Skysports)

TOTTENHAM: Udržanie Mauricia Pochettina je dôležitou úlohou, čo vedenie zdokumentuje aj ponúknutím rekordnej zmluvy. Ročne by mu vyniesla 5,5 milióna libier. (Metro)

EVERTON: Portugalský krídelník Nani by sa po roku mohol vrátiť do Veľkej Británie. Záujem javia Karamelky, ktoré čoskoro futbalistu Fenerbahce oslovia. (Talksport)

EVERTON & WATFORD: The Toffees ťahajú šnúru troch prehier, čo znamená rapíde zhoršenie situácie v boji o pohárovú Európu. Rovnako sú na tom aj The Hornets. Po výbornom štarte sezóny prehrali 4krát v rade. V dnešnom vzájomnom zápase 14. s 12. tímom sa obaja pokúsia napraviť si chuť. (Guardian)

SWANSEA CITY: Dnes Labute privítajú Chelsea a po problémoch s členkom je fit aj André Ayew. Ghanský záložník si tak zahrá po trojzápasovej prestávke. (Skysports)

NORWICH CITY: Kanárici dnes čelia tímu Crystal Palace a do hry sa vracia Roussell Martin. Skúsený obranca minulý týždeň nenastúpil v zápase proti Newcastle. (Daily Mail)

ASTON VILLA: V dnešnom stretnutí s Bournemouthom Villans nemôžu počítať s Gabrielom Agbonlahorom, ktorého odpísala viróza. (Mirror)