Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.)

nedeľa, 10. apríl 2016 09:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tridsať gólov za sezónu – to je méta, ktorú Cristiano Ronaldo drží už v šiestej sezóne v rade. Na túto cifru sa dostal včera po góle do siete Eibaru (4:0). (Marca)

BARCELONA: Diskusie sa vedú medzi Brazílskym futbalovým zväzom a Barçou o Neymarovi. Katalánci pustia svojho hráča na OH, ale nepovoľujú mu štart na Copa América. Dôvodom je, že by nemal dostatočný čas na odpočinok pred novou sezónou. (Goal)

BARCELONA: Zranenie stehenného svalu ustúpili a Adriano Correia sa vrátil do diani v zápase s Realom Sociedad. Do hry sa však nedostal a prehru svojho tímu sledoval len z lavičky. (Sport-English)

BARCELONA: Záujem o obrancu Marquinhosa z PSG pretrváva. Podľa najnovších správ je vraj španielsky tím dohodnutý s Brazílčanom, no zlomiť ešte potrebuje parížsky klub. (Goal)

BARCELONA: Leicester City môže očakávať ponuku 40 miliónov libier za alžírsku hviezdu Riyada Mahreza, ktorý sa v sezóne 2015/16 pýši 16 ligovými gólmi. (Marca)

VALENCIA: V Primera División si vyhliadol možnú posilu anglický Tottenham. Je ňou Sofiane Feghouli, ktorého odchod od Los Che je spomínaný už dlhšiu dobu. (Express)

SEVILLA: Dnešný zápas na pôde Valencie musí vynechať Benoít Trémoulinas. 30-ročný bek si v minulom kole zranil stehenný sval. (mundodeportivo)

SPORTING GIJÓN & BETIS: Stopér Luis Hernández mal po konci zmluvy v Gijóne zamieriť k Los Verdiblancos. Nádejne vyzerajúce rokovania však stroskotali a so Sevillčanmi sa nedohodol. (Marca)