Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)

pondelok, 11. apríl 2016 13:25 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Na tréningu Barcelony chýbali obranca Gerard Piqué a stredopoliar Rafinha. Obaja hráči majú zdravotné problémy a sú ohrozené ich štarty v odvete štvrťfinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid. (transfermarkt.de)

FC BARCELONA: Stredopoliar Ivan Rakitić cez víkend nastúpil k jubilejnému stému zápasu za Barcelonu. Chorvátsky reprezentant naň,  ale dobré spomienky mať nebude. Katalánsky klub totiž prehral 0: 1 na pôde Realu Sociedad. (fcbarcelona.com)

REAL MADRID: Realu Madrid v odvete štvrťfinále Ligy majstrov proti Wolfsburgu pomôže aj Karim Benzema. Francúzsky útočník si tento týždeň poranil koleno a prišiel o súboj s Eibarom. Teraz je ale znovu fit a opäť trénuje s tímom. (ibtimes.co.uk)

REAL MADRID: Raphaël Varane sa znovu zapojil do tréningu. Obranca Realu Madrid liečil svalové zranenie a bude pripravený nastúpiť na odvetu štvrťfinále Ligy majstrov proti Wolfsburgu. (transfermarkt.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Stefan Savić sa vracia do zostavy Atlética Madrid. Čiernohorský obranca mal problémy s lýtkom a minulý týždeň si privodil ďalšie svalové zranenia. Teraz sa uzdravuje a začal trénovať s loptou. (transfermarkt)

DEPORTIVO: Deportivu La Coruňa sa po mesačnej pauze uzdravil Manuel Pablo. Skúsený obranca je v poriadku po problémoch so stehenným svalom. (transfermarkt.de)