Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.)

pondelok, 11. apríl 2016 11:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

PSG sa pridalo do bitky o Payeta

Denník Daily Star informuje, že okrem FC Barcelona a Realu Madrid sa francúzskeho reprezentanta Dimitriho Payeta z West Hamu United pokúsi v letnom prestupovom období získať aj úradujúci víťaz Ligue 1 Paríž Saint- Germain. (Daily Star)

Juventus sleduje Danila

Portál Tuttosport prišiel s informáciou, podľa ktorej sa taliansky majster Juventus Turín zaujíma o služby krajného obrancu Realu Madrid Danila. Danilo, ktorý prišiel do metropoly Španielska z FC Porto, nedostáva na Santiagu Bernabeuu dostatok príležitostí, preto sa špekuluje o jeho odchode inam. (Tuttosport)

LVG chce Robertsona

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že tréner Manchestru United Louis Van Gaal by veľmi rád získal obrancu druholigového Hullu City Andyho Robertsona, ktorý by mohol vyriešiť problémy Red Devils na ľavom kraji obrany. (The Sun)

Spurs bojujú o Feghouliho

Podľa Plaza Deportiva sa londýnsky Tottenham Hotspur pokúsi v letnom prestupovom období získať alžírskeho reprezentanta Sofianeho Feghouliho z Valencie. Feghouli bude po konci prebiehajúceho ročníka voľným hráčom. (Plaza Deportiva)

Odegaard má možnosti

Tuttomercatoweb.com píše, že nórsky talent Martin Odegaard, ktorý sa nevie presadiť v Reale Madrid, by mohol v budúcej sezóne odísť na hosťovanie v rámci Primera División. Interes prejavili madridské celky Getafe a Rayo Vallecano. (Tuttomercatoweb.com)

Z VOLEJA

Leicester City včera vďaka dvom gólom Jamieho Vardyho vyhral na pôde Sunderlandu 2:0 a pred druhým Tottenhamom Hotspur si udržal sedembodový náskok. Do konca ligy ostáva 5 kôl.

Londýnski Kohúti v šlágri kola hostili Manchester United, s ktorým si poradili rozdielom triedy 3:0. Diablom sa skomplikoval boj o prvú štvorku.

Španielsky stredopoliar David Silva by mal byť Manchestru City k dispozícii na zajtrajšiu odvetu štvrťfinále Ligy majstrov proti PSG. (goal.com)

Útočník Manchestru United Anthony Martial povedal, že by si veľmi rád zahral s útočníkom Zlatanom Ibrahimovičom v jednom tíme. (goal.com)

Portugalský záložník Nani, ktorý pôsobí vo Fenerbahce, no hrával aj v Manchestri United prehlásil, že kouč Red Devils Van Gaal zaobchádza s hráčmi ako s deťmi, a že štýl MU vôbec nefunguje. (goal.com)