Main Content

Štartuje finále Tipsport Ligy! tuldo očakáva ofenzívne divadlo

pondelok, 11. apríl 2016 14:18 | Autor: Martin Gregor

Štartuje finále Tipsport Ligy! tuldo očakáva ofenzívne divadlo
Štartuje finále Tipsport Ligy! tuldo očakáva ofenzívne divadlo | zdroj: © TASR

Už v utorok začína finálová séria vyraďovacej časti play-off Tipsport Ligy. Vzhľadom na doterajší priebeh by o prekvapenia nemala byť núdza. Stretnú sa v nej Corgoni s Baranmi a predpokladá sa ofenzívne divadlo.

Sledujte finálové zápasy play-off Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport!

Nitra zažila v semifinálovej konfrontácii so Zvolenom pravé hokejové dobrodružstvo so šťastným koncom. Zvolenčania totiž viedli 3:2 na stretnutia a mali ideálnu možnosť uzavrieť sériu na vlastnom ľade. To však Nitrania nepripustili, zvíťazili a preniesli rozhodujúci duel na vlastný ľad. V ňom sa jednalo už o domácu exhibíciu, do ktorej hráčov dotlačilo temperamentné publikum. Bystričania šokujúco vyradili úradujúceho majstra a svojou dôraznou hrou majú čo povedať aj do priebehu finále. Miernym favoritom sú hráči Nitry, ale Stredoslováci na príklade Košíc jasne ukázali, že prognózy dokážu vyvracať dokonale.

Stratég tuldo plne dôveruje ofenzívnej sile oboch tímov a predpovedá, že oba tímy strelia minimálne 2 góly s kurzom 1,74.

Nadpolovičná väčšina (56 %) najväčšej tipérskej komunity verí víťazstvu domácich, 25 % preferuje remízu a 19 % stanovilo výhru hostí. Necháte sa inšpirovať, alebo to vidíte inak?

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí finále Tipsport Ligy v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!