Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)

utorok, 12. apríl 2016 11:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Raz tak vysoký plat by mal po predĺžení kontraktu s Barcelonou dostávať Neymar. Brazílsky reprezentant si momentálne príde na 5 miliónov eur za sezónu po zdanení. Po roku 2018, kedy vyprší jeho súčasný kontrakt, by si mal však prísť na dvojnásobok. 24-ročný útočník navyše dostane podpisový bonus vo výške 8,5 milióna eur. (tenplay.com)

FC BARCELONA: V nominácii Barcelony na odvetu štvrťfinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid bude podľa všetkého chýbať Rafinha. Španielsky záložník si cez víkend poranil triesla a jeho stredajší štart nie je príliš pravdepodobný. (espnfc.com)

FC BARCELONA: Thomas Vermaelen má znovu zdravotné problémy. Obranca Barcelony si tentokrát poranil lýtko a príde minimálne o odvetu štvrťfinále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid. (barcablaugranes.com)

REAL MADRID: Martin Ødegaard sa nepresadzuje v Reale Madrid a znovu sa začína hovoriť o jeho možnom odchode. Záujem o talentovaného nórskeho stredopoliara má opäť Bayern Mníchov. (espnfc.com)

ESPANYOL: Anaitz Arbilla odcestoval do Londýna, kde sa podrobí operácii achilovky. Obranca Espanyol s ňou mal problémy už od konca októbra. (transfermarkt.co.uk)