Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.4.)

streda, 13. apríl 2016 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Baleov odchod?

Tuttomercatoweb.com prišiel s informáciou, podľa ktorej waleský krídelník Gareth Bale môže v letnom prestupovom období opustiť Real Madrid. O bývalého hráča Tottenhamu Hotspur sa vo veľkom zaujímajú Manchester City a Manchester United. (Tuttomercatoweb.com)

Barca sleduje Gameira

Španielsky denník Mundo Deportivo tvrdí, že vedenie FC Barcelona sa v letnom prestupovom období zameria na získanie skúseného útočníka Kevina Gameira, ktorý je momentálne hráčom andalúzskeho celku FC Sevilla. (Mundo Deportivo)

Mourinho bude koučom MU

Televízna stanica ESPN informuje, že portugalský tréner José Mourinho nepochybuje o tom, že sa stane v nasledujúcej sezóne trénerom Manchestru United. V poslednom rozhovore však „Mou“ spojenie s Red Devils nepotvrdil. (ESPN)

Návrat Gignaca?

Podľa denníka Daily Mail by sa francúzsky zakončovateľ André- Pierre Gignac mohol vrátiť do Európy. Bývalý hráč Marseille, ktorý oblieka dres mexického klubu Tigers sa ocitol v hľadáčiku PSG a Stoke City. (Daily Mail)

Z VOLEJA

Futbalisti Realu Madrid včera otočili dvojzápas s Vfl Wolfsburg, keď zvíťazili na domácej pôde 3:0 a postúpili do semifinále Ligy majstrov. (goal.com)

Hviezdou zápasu bol portugalský krídelník Cristiano Ronaldo, ktorý si zaknihoval hetrik a upevnil si prvú pozíciu v historických streleckých tabuľkách Ligy majstrov. (goal.com)

Druhým semifinalistom sa stal Manchester City, ktorý po góle Kevina De Bruyneho vyhral nad PSG najtesnejším rozdielom 1:0. (goal.com)

Pre anglický tím Manchester City ide o prvý postup medzi TOP 4 tímy Ligy majstrov v histórii klubu. (goal.com)

Francúzsky útočník Karim Benzema prehlásil, že Real Madrid môže vyhrať v tejto sezóne Ligu majstrov a aj Primera División. (goal.com)

Taliansky tréner Carlo Ancelotti si myslí, že rozhodcovia nezvýhodňujú FC Barcelona. (goal.com)

Dnes spoznáme zvyšných dvoch postupujúcich do semifinále Ligy majstrov. Barcelona cestuje na pôdu Atlética Madrid s náskokom 2:1, Bayern Mníchov do Lisabonu na ihrisko Benficy s náskokom 1:0. (goal.com)

Kouč FC Barcelona Luis Enrique prehlásil, že Katalánci sú pripravení na to, čo ich čaká na štadióne Vicenteho Calderóna. (goal.com)