Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)

streda, 13. apríl 2016 10:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City zrejme získa obrancu Aymerica Laportu z Bilbaa za 35 miliónov libier. (express.co.uk)

 

CHELSEA: Chelsea môže mať problém s brankármi. Thibaut Courtois by totiž rád odišiel do Realu Madrid a Asmir Begovic nemieni ďalej zostávať len náhradníkom. (independent.co.uk)

 

CHELSEA: Z Chelsea by mohol odísť skúsený obranca Branislav Ivanovič, o ktorého usiluje AS Rím. (espnfc.com)

 

SOUTHAMPTON a TOTTENHAM: Victor Wanyama by mohol v rámci anglickej ligy zmeniť dres. O záložníka Southamptonu sa zaujíma Tottenham. (express.co.uk)

 

LIVERPOOL: Liverpool a Borussia Dortmund chcú kúpiť záložníka Mahmouda Dahouda z Mönchengladbachu. (liverpoolecho.co.uk)

 

EVERTON: O jedného hráča menej by na začiatku budúcej sezóny mohli mať zadné rady Evertonu. Liverpoolskému celku môže chýbať obranca Ramiro Funes Mori. Argentína by totiž jeho služieb rada využila na olympijskom turnaji v Riu. (skysports.com)

 

WEST HAM: West Ham United bude v opakovanom štvrťfinále FA Cupu proti Manchestru United chýbať Diafra Sakho. Útočník londýnskeho klubu má problémy s kolenom. (standard.co.uk)

 

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace si novým kontaktom poistí služby Dwighta Gayleho. 26-ročný útočník má aktuálne s londýnskym celkom kontrakt do roku 2017. Čoskoro by však mal podpísať jeho dvojročné predĺženie. (theguardian.com)