Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)

štvrtok, 14. apríl 2016 05:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa blíži k dohode ohľadom prestupu Jamesa Rodrigueza z Realu Madrid za 60 miliónov libier. (bleacherreport.com)

MANCHESTER UNITED: Záložník Realu Madrid Gareth Bale údajne odmietol novú zmluvu. Zo Španielska by sa mohol sťahovať späť na Britské ostrovy, kde o jeho služby má už dlhší čas záujem Manchester United. (manchestereveningnews)

CHELSEA: Stredopoliar Chelsea Eden Hazard v lete prestúpi za 32 miliónov libier do Realu Madrid. (teamtalk.com)

CHELSEA:Simone Zaza by sa mohol po konci tohtoročnej sezóny sťahovať do Chelsea. 24-ročného útočníka Juventusu Turin  si vraj vyhliadol nový kouč londýnskeho klubu Antonio Conte. Ten do Londýna zamieri po skončení Eura 2016. (metro)

TOTTENHAM: Tottenham začal rokovania o príchode útočníka Ousmane Dembeleho z francúzskeho Rennes. (talksport.com)

SOUTHAMPTON: Alex Oxlade-Chamberlain by sa mohol vrátiť do Southamptonu. Odchovanec juhoanglického klubu sa dlhodobo nemôže presadiť v Londýnskom Arsenale. (metro)

NORWICH CITY: Norwich City by po konci tohtoročnej sezóny mohol opustiť Steven Whittaker. Skúsený obranca počas tohtoročnej sezóny vypadol zo základnej zostavy a sám priznal, že zvažuje zmenu prostredia. (transfermarkt)

WEST HAM a ASTON VILLA: West Ham United má podľa anglických médií záujem o Jordana Ayewa. Ten s Aston Villou nezadržiteľne smeruje do druhej najvyššej súťaže. Villans strácajú 15 bodov na nezostupové priečky, pričom v tejto sezóne dokopy získali len chudobných 16 bodov.  (ghanaweb.com)